FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Monday, August 2, 2010

Weeked Day Out

Tak lama lagi seluruh umat Islam nak menyambut Ramadhan
Moga Allah melancarkan Ramadhan kita semua
So, last weekend hubby ajak
shopping baju anak2
memandangkan dia akan ke Turkmanistan
dalam bulan pose nanti
takut tak sempat beli time pose baik prepare awal
at least ada backup
time pose nanti tak perlu rushing beli baju anak2
macam last year sumer last minute
harap2 tahun hubby beraya dengan kami
last year pun camtu gak
sumer plan tak jadi balik pun raya lambat
gara2 hubby kena outstation
Azam pose tahun ni nak penuh kan terawih
harap2 berjaya
.
.
.
.
.
baru sampai mall, abah & umi nak solat dulu
so anak2 rehat dulu
sambil tengok ice age cartoon
.
.
.
.
.
.

.
.
..
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
pastu kenala makan dulu
lapar kan

.
.
.
.

.
.
.
.


.
.
.

.
.
.
.

.
.
.


.
.
.

.
.
.

.
.
.


.
.
Dah settle barang anak2
abah n umi pulak shopping
sementara tunggu abah pilih baju
anak2 tido dulu
susu tak bawa, nasib baik ada fresh milk

.
.
.



.
.
.
Bangun tido, ngam abah n umi
settle shopping
pastu kena la tunai kan janji
.
.
.
.
mula2 nak bomba set, pastu takmo plak
sebab tak complete
last2 amik remote car
sebab nak sama ngan adik
small bomba set
puas hati sebab sumer jenis bomba yg dia
nak ada
.
.
.
ok jom balik
umi dah tak larat


.
.
.


.
.
.

.
.
.
nasib baik umi suruh bawa stroller
klu tak mana larat nak kendong
sumer barangni
abah biasa ler anak dah beso
tak mo bawa stroller

.
.
.
hasil penyopingan on da day
utk anak2
.
.
.
garfield shoes
.
.
.

utk abah

.
.
.
utk umi
ada ke?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
viva belt
utk matchkan dengan Zara dress coat

.
.
.
memandang umi selalu termenung
tiap kali nak pegi keje
so, abah cakap ler nanti kita beli baju kat umi
sebenarnya umi bukan takde baju nak pakai
tapi tak tau nak pakai yg mana
klu ada uniform kan senang
tak yah dok belek baju pagi2
terus pakai jer


.
.
.


.
.
.



.
.
.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails