FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Monday, August 17, 2009

Hepy Besday to ALIF...

harini Alif dah masuk 3 tahun... dah besar dah anak umi, dah pandai cakap, dah pandai minta itu ini, dah pandai bg comment, klu umi masak dia la tukang rasa, klu tak sedap direct je ckp "tak cedap umi", "umi, cedapla umi macak", barula umi rasa bestnyerrr bila di puji....

Sempena besday Alif abah belikan basikal kat Alif & Adam, packagela kan klu beli satu kang berebut pulak.... so, kena beli 2... malam tadi umi buat kek coklat, dah tengah malam br siap, kang balik keje br celebrate... semalam Alif dah cakap kt umi, "umi, beday Alif, nanti nak kek hepy to u,"

nila basikal baru...





Besday boy dgn basikal baru


si kecikni yg lebih2, smpi kedai terus naik basikal, taknak turun, nak naik basikal dlm kete, boleh ker.....


Besday kek for ALif, Simple jer, umi buat coklat kek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails