FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, November 24, 2011

Nur Afeefah wt kazen2
& mak sedara
sonokla ramai yg melayan dia




ni pantang dapat pipi kak suzi
suka sgt gigit pipi kak suzi
macam magnet...

Wednesday, November 23, 2011

Rezeki harini

minggu ni murah betul rezeki kami
semalam lunch org belanja
harini pun
.
.
.
tapi harini makan nasi daun pisang
memang la feberet kami kat ofis ni
dah terpengaruh dgn bos la tu...
bos kami ni dah 10 thn jadi regular customer 
kat kedai ni & 
dia la yg perkenalkan kedai makan ni kat kami



pastu balik ofis
ada org buat dessert pulak
fruit cocktail dessert
sedap sungguh...
pastu pengsan
kekenyangan


Tuesday, November 22, 2011

entry masak

meatball spaghetti
request by Adam
dia tengok iklan prego sos
yg anak Chef Wan tu
terus masuk dapur suruh umi masak
untuk dia
nasib baik ada stok lagi prego sos




Monday, November 21, 2011

Weekend Update

anak2 sumer bangun awai
abah pun ajak la 
pi jogging tempat biasala
taman botani putrajaya
tp kalini cam tak best pulak
ramai orang la pulak
cuti sekolah la katakan
pastu ada wedding pulak kat situ








pastu bawa Alif  & Adam berendam
dah lama dorang tak berendam
bagila dorang mandi puas2

Wednesday, November 9, 2011

“What would Puss in Boots do?”


Counting days to watching
coming movie


especially my luvly
2 heroes

Adam & Alif
Becoz of them, umi pun dah tergila2
dgn movie ni
 and tersangat teruja nak join nuffnang contest
dah mula la nak berangan
jadi "Puss and Kitty Softpaws"




ala2 super heroes gitu
.
.
.
.


Thursday, November 3, 2011

Singapore Day 3

Last day kat sentosa
pagi2 turun b'fast
makan main2 je
sebab dah kenyang b'fast kat bilik
abah dah mkn nasi
malam tadi dah tapau nasi 




nak gi universal studio kejap nak habiskan duit singapore
beli souvenir 




semua shop tak buka lg
pkl 10 br buka
melepak dulu tunggu shop buka














dah habis beli brg terus lari blk bilik
sebab 2 hero ni dah tak sabar nak mandi pool
layan je la




bulat umi baru celik mata

celik2 malas




manja umi


pastu dah mula ngantuk
nak sambung tido la tu

abg2 tgh sonok mandi


alif dah bleh swim sikit2



dah berani lompat since kat langkawi haritu


dah kt lobby nak check out

us waiting for bus

babai sentosa island 
next year kami dtg lagi
tunggu afeefah besar sikit

babai eye on singapore

dah lentok 2 hero umi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails