FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, August 7, 2008

anakku sudah botak

semalam balik keja, abah kuar gunting rambut jap... then bawak alif skali... nak gunting rambut alif gak... bila balik rumah.... Terkezzzzzutttt umi.... terus terduduk tengok kepala anak umi.... "Abah, kenapa jadi macamni?????" memang tak puas hati... frusssst giler.... umi tak blh terima kenyataan anak umi sudah botak.... ni yang buat abah rasa bersalah plak... tp bukan salah dia pun.... mamak tu yang tak paham bahasa... abah cakap nak buang sikit je... tengok2 terus sagat licin...

Wednesday, August 6, 2008

mykids collection

bila dah jadi mak ni, klu shopping pun mesti utk anak2 je.... utk mak ayah ni kurang sikit... nape yer????




BaLik Kampong

first entry... episod balik kampung.... perjalanan dari kuala lumpur ke negeri cek siti wan kembang wif my beloved family, hubby and our kids (alif & adam).... kali ni best sikit, coz diorang dah pandai main, tengok itu & ini.... cakap2... & macam2 ragam.... especially ALIF, dapat tengok ayam kokok, lembu, kambing.... macam2la.... hari2 blh mandi air terjun... makan durian fresh... baru jatuh dr pokok...




















LinkWithin

Related Posts with Thumbnails