FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, July 30, 2009

Menu buka pose

Semalam pose ganti, org lain dah lama habis ganti aku baru je nak start pose, tu la asyik tangguh je... klu dulu rumah dekat ngan ofis, bulan pose lunch time blk rumah prepare lauk nak masak buka pose, skrgni dok jauh mana bleh buat camtu dah :(

Petang semalam, balik keje kelam kabut pick up my little hero adam & alif, then blk rumah dah sampai lewat, dlm 6.30 baru sampai rumah... masak nasi dulu, pastu dok pikir nak buat lauk ape.... buat kari udangla, tp aku ni memang fail msk kari, tp terai je la... dah nak buka pose ni, sbelum masak menu buka pose dulu then baru masak lauk pulak... so, semalam buka pose makan simple western steak, salad buah, and banana float eiskrim... tang banana float adam & alif sampai 3 kali tambah... alif suka makan pisang eiskrim adik dia yg makan...

Thursday, July 23, 2009

We attending dinner

Last weeked me, alif & adam, my bro yie, adik attended the dinner, invited from my nephew Suzi.. this dinner actually nak present diorang punya project, SAJA Production wt topic "Cybermania"... congratulates dear, menang jugak malam tu... tak la sia-sia kami pegi, alif yg demam pun semangat nak attend... my dear hubby tak dapat join we all sebab keje tak siap lg, tp merangkap driver we all sebab we all tak tau pegi Royal Selangor Golf Club... Apapun we enjoy the dinner, then esok me & hubby tak pegi keje sebab demam & batuk alif dah merebak kat adam pulak, then we decide nak pegi checkup kat PPUM plak...





















Avillion Admiral Cove PD

Gambar bercutini dah, a few month ago, last minute plan... next time make early plan, baru tak kelam kabut... actually we all suka dok hotel ni, best sgt, sea view, then malam pulak memang romantik... tak la besar sgt, so org pun tak crowded...











New Home Sweet Home

We just moving to our home sweet home.... tak la baru sgt, kira dah 2 bulan la... alhamdulillah, skrgni tak perlu menyewa lagi... tapi tuan rumah sewa kami memang sayang sangat kat kami... mana tak nya dah 3 tahun menyewa, tak ada sebarang problem, payment sentiasa awal... then nak kuar rumah tu pun kami tak amik deposit, biasala dah 3 tahun tinggal mesti tak sama rupa masa kami masuk dulu, so deposit tu untuk touch up rumah tu... dinding pun ada berconteng sikit...





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails