FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, December 29, 2010

"Pintu Neraka"

Lama betui tak update, nak buat camna
sejak 2 menjak ni umi memang tak larat 
mabuk teruk sangat
usahkan makan, bau pun tak bleh
.
.
.
.
berbalik topik di atas
(sila klik utk cerita selanjutnya)
takutnya
ada ke
umi dengar citer je
betui ke????
apapun cuba kita tengok betui ke tidak!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
sebenarnya 
ianya hanyalah panggilan
tempat yg terletak
di Turkmenistan
Hubby dah lama citer
pasal tempatni
cuma baru2 hubby berpeluang 
menjenguk tempatni 
"Kawah Gas terbakar selama 37 tahun"












Sunday, December 12, 2010

Sepang Gold Coast

Weekend semalam
takde apa nak buat
hubby dah terbang ke Turkmenistan lagi
ayah ngah alif & adam
singgah rumah
nak pegi
Sepang Gold Coast
nak amik ayah su
jadi kami pun nyibuk nak ikut
saja nak jalan2
pegi rumah ayah su dulu
pastu ayah su bawa kami masuk
round kat dalam Sepang Gold Coast
semalam ayah su cuti
tapi tak lama kami dalam tu
sebab ayah su ada hal
nak jumpa client kat luar
.
.
.
.
.
ayah su bawa round naik buggy
kakak comel tu gefren ayah ngah
.
.
.
.
Kebanyak bilik kat harga RM 1k ke atas
mak aih
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
alif & adam excited tengok pool
pastu sibuk nak mandi
.
.
.

.
.
.
tapi air tak cantik
kaler coklat
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.


Thursday, December 2, 2010

Nasi Daging

Masak Nasi Last Weekend
2nd time buat
masa buat 1st time dulu
hubby kat Turkmenistan
Jadi bila hubby dah buatla
bagi dia rasa
dia cakap sedap
tapi tekak umi ni je yg tak sedap



Hubby suka makan daging masak hitam
jadi buat la untuk dia


kalau makan nasi mesti nak berkuah
nasib baik kacang dal ada lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails