FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Friday, August 20, 2010

9 Ramadhan

Mentang2la bulan pose
dok tayang gambo makanan je ye
rasanya minggu dah takde kot gambo makanan
sebab hubby dah berangkat ke turkemanistan
bila hubby takde, saya tapau je la
kalau rajin or ada org nak jd guard jaga
jaga 2 heroes ni
bleh lah saya join company
buka pose kat luar
bukan tak mo, tapi tak larat
klu buka kat luar confirm balik lambat
nak layan 2 heroes kecik ni lagi
klu sorang2 jaga letih la jugak
.
.
.
.
apapun semalam ini je la
juadah buka pose kami
.
.
.
.
tapi saya tak makan nasi
dah tak lalu tengok nasi...
saya makan laksa johor
tapau kat pasar ramadhan
sedap jugak
.
.
.
.
lepas terawih makan butter cake la pulak
tp bukan saya buat
beli kat tesco jer
.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails