FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Monday, August 23, 2010

on da day hubby left us

12 Ramadhan
hubby bertolak ke turkemanistan
sememangnya saya sedih sgt
sebab hubby nak pegi jauh
tp apakan daya
pegi bertugaskan...
sebagai isteri saya sentiasa menyokong hubby
peluang bukan selalu datang bergolek
walaupun tak sanggup berpisah jauh
.
.
.
on that day, saya dah bangun seawal 4 pagi
masak sahur
pastu tolong hubby packing barang
nampak sgt tak semangat nak pegi
org nak pegi jauh
dah packing barang 2-3 hari sebelum pegi
pastu siap2 nak hantar hubby kat KLIA
.
.
.
on da way to airport
Alif & Adam masih mood ngantuk lagi
7 am
.
.
.
.
masa ni happy lagi
tapi bila hubby nak pegi
baru nangis2 nak ikut
especially si Adam, Alif cool jer...
nangis sambil peluk abah
takmo lepas
pastu pujuk2 bagi sweet
br ok
.
.
.
.
.
air ticket
from KL - Dubai - Istanbul - Ashgabat

.
.
ok abah dah pegi jom balik, cool je Alif ni
Adam muka sedih je
.
.
.
.
haritu saya buka pose simple je
sebab adik2 sumer nak kuar
even dah tapau lauk - pauk tp tak selera
nak makan
konon2 simpan tuk sahur
tapi sahur minum air ngan biskut jer
.
.
berbuka dgn sedikit kuih

.
.
.
dan laksa sarawak lg dgn air jambu
tp tak sedap, terus tukar sirap
.
.
.
.
harini cuti masak lagi
takde mood sebenarnya
org tersayang takde di sisi
rasa lain jer
.
.
harini kami makan kat sunway hotel
join the company iftar

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails