FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Saturday, May 4, 2013

Gold Coast Morib

Last minute plan for holiday
anak2 la yang seronok
semua hantu air
siap ada themepark, seronokla ye..









view from our room

rasmi dulu
then turun mandi kat themepark
sampai petang baru naik bilik


















Yang ni foto esoknya
camera punya timing memang dah lari
budak2ni main ape ntah..
after breakfast kami jalan2 kat beach
abang2 takmo gi beach 
mandi kat themepark 
makan pun tak habis, excited nak mandi









first time umi turun slide ni
memang takut habis
dah la preggy mau tak beranak dibuatnya...
lepasni confirm tak mau dah











penat dah mandi 
rest dulu isi minyak
tapi abg alif tak naik lagi
kejap lagi nak check out dah
Ya penting anak2 happy
seronok sangat ye


Saturday, February 9, 2013

CNY Holiday at Istana Hotel

Sempena meraikan umi birthday
& 4th pregnancy
Alhamdulillah
tapi mabuk teruk juga this time
We decide check in Istana Hotel KL
memandang town dah sunyi dari trafik jem






















Pool tak la besar tapi ok la utk bebudak ni








Dinner at Pavilion


Ni Pagi esok nya
Bfast kt hotel
malam tu tido awal tak sempat makan
so pagi tu makan banyak juga la afeefah ni

abg adam


abg alif




lepas bfast mandi pool lagi


aksi kt bilik


ok dah check out
so umi nak singgah shopping jap
pastu nak nak jumpa
bff kat pavilion

akhirnya dapat juga jumpa


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails