FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Friday, January 4, 2013

End Year Gathering-Golden Palm Tree-Part 1

Alhamdulillah...
dapat juga berkumpul dengan adik beradik semua dan mak tersayang
penutup tahun 2012
kami berpakat adik beradik nak bawa ma
bercuti tp tak jauhla
sebab tak larat nak drive
tu pun last minute plan
Sekali lagi kami ke Golden Palm Tree Resort
kali ni kami amik 2 Canary Villa 
sebab ramai kan


sebelum check in 
semua dah lapar
kami singgah dulu makan kat tepi pantai bagan lalang



tunggu turn check in
huhu... time ni ramai sangat orang...
terpaksa la menunggu
hujan pun dah start turun tp tak lebat la
kami dapat bilik selang 1 villa
tapi semua berkumpul villa
time tido je pakat balik villa masing2





afeefah nak tepon abah ke
abah tak ikut
sebab join gathering dgn kawan2 poli kat tasik banding
anak2 bagi2, Afeefah & Alif ikut umi
Adam ikut abah

bath tub
tapi air sejuk rosak, terpaksa buka air panas then tunggu sejuk



 
bilik ni memang besar gedabak
umi suka sangat

budak kecik takut air
sebab suam2 kuku

alif dgn ayahngah

view from our villa



petang tu kami plan main go-cart
tp tutup pulak sebab hujan
litar basah
so, abg sam ajak minum kat luar sambil makan goreng pisang


alif, ayah ngah, abg eli n pokdin

umi dgn tokma
cantik tokma senyum, kena suruh baru nak senyum




tengah minum, ayah wan tepon dr persidangan umno
bgtau dia tak jadi balik kg mlm tu
so, kami ajak dia dtg sini
pastu guide dia naik tren ke seremban
nanti ayahsu amik kat situ

dah nak magrib
kami bersurai nak balik villa utk solat
tp macam malas je nak balik
kena naik buggy
umi, ciknor n mokyah tak balik bilik
kami solat kat surau 
atas ballroom
sebab dah booking stimboat pkl 8
kena pegi awal takut penuh
alif, tokma n ayah ngah je balik villa


sementera menunggu yg lain sampai











lepas makan abg sam, ayah ngah, pokdin n alif balik villa
tengok bola
kami lepak kat bar pulak minum skali lg
then balik bilik tido



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails