FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, December 30, 2009

Farewell for Jun

last minute plan...
we manage to make gathering for farewell for Jun...
dah lama dia keje sini, i think more than 7 years...
dia masuk sini, after i dah keje 1 year dia pun masuk...
masa we all keje sini memang staff tak ramai pun...
only us je yg perempuan...
lelaki pun ada la 3-4 org jer...
ofis pun kecik jer...
boss-boss syer bilik...
Skarang company dah besar...
projek pun dah banyak...
staff pun dah bertambah ramai...
but i rindu masa keje dulu2...
tak stress... happy jer...
tambah pula dgn senior kitorang azhar, badrul...
hapening jer...
skarang dorang sumer dah setup company sendiri...
semoga dorang pun berjaya jugak...

Thai-Thai Restaurant


Closed Area

Also Closed Area

view from outside



me wt baby afifa... cute kan...
us sampai dulu... tunggu yg lain blum sampai lg...
ahmad & hamzah jauh datang dr site kuantan lg..
ok dah sampai sumer, boss-boss dah balik dulu, ada appointment
enjoy the food
Speech from Jun
the gift for Jun, beso beno paper bag ni
Pang on behalf of us

the frame & foto time we all pegi korea





us

we all will start with new management...

taktau la camna new management nanti... hopefully sumer ok la...

i dah mula busy nak pack barang, nak pindah ofis baru next year...

then busy nak manage our company trip for the next year gak...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails