FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, December 9, 2009

Frustration!!!! Not Feeling Well!!!

I tersangatla penat and tak bermaya hari ini...
Semalam sampai ofis pun 9.15, harini 9.20...
Nasib baik la takde punch card, kalau tak asyik merah je...
Semalam i tak makan nasi satu hari, energy memang takde...
bila dah penat sangat selera pun hilang...
Tengah hari semalam bawa baby sitter Alif pegi bank
buat banker's cheque... nak kuar VIVA, cash tau...
Memang banyak duit betul diani...
Jaga budak pun boleh buat duit...
tu belum masuk ASB dia, beli keta pakai duit EPF...
rumah pun dia beli cash...
bila tengok dia i pun rasa jeles la plak...
Balik ofis dah dekat pkl 3... dah la tak sempat makan...
I parking kete tingkat 4, takde lift, kena menapak turun naik tangga
penat ooo, semput kejap...
pukul 5 kuar ofis amik Adam n Alif...
Adam macam nak demam, asyik meragam je...
boleh je sampai kete taknak balik rumah...
jenuh memujuk... then rushing balik rumah...
sampai rumah dah 6.30... jem...
Terus kuar ke Batu Caves... Tp i dah rasa lain macam...
Sakit perut... Maybe kena lagi ni...
Masa singgah sembahyang maghrib i dah tak tahan
Sakit sangat, kaki pun dah kejang...
dah sah i kena kencing kotor...
sakit ooo... so, tukar plan...
cancel... klu i attend class maybe tak bleh dok diam...
asyik nak terkencing jer...
I ni jenis tak minum air, nak habiskan segelas air sehari pun susah sangat..
so pagi ni terpaksa memaksa diri
minum ural & 100 plus banyak2...
Pagini macam nak balik rumah jer..
Sakit tekak, Sakit perut & nak demam...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails