FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Monday, December 21, 2009

Mandi Sungai

Last weekend, we all pegi kenduri kawan hubby kat hulu langat, so dah dekat area sungai congkak, so after kenduri we all bawa la our kids ni mandi-manda...
sonok betul dorang ni mandi... klu dulu masa tinggal kat PJ everyweek we all bawa dorang mandi kat KLCC, skrg dok puchong nak ke KL rasa cam jauh sgt...
So, we think kena start balik aktiviti pagi di hari minggu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
-
-

-
-
-
-

Ok dah jom balik, lepasni nak pegi rumah Uncle Ali (my general worker-pakistan), ada house warming plak... sedap betul dorang masak, nasi beriani, capati, we all siap tapau lagi...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails