FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, September 23, 2010

Kena tinggal lg

Haritu cakap nak kene gi Singapore ahadni
tiba2 tadi call bgtau
nak pegi Turkmenistan pulak
huhu...
tapi takpe la
saya dah tau apa barang blh kirim
masa pegi dulu
tak tau lg apa barang yg ada kat sana
nak imagine keadaan kat sana pun tak tau..
jom tgk gamba hubby kat sana
ni kat KLIA lg before pegi

Alif taken this foto


the tickets, 3 hari travel ooo..

.
.
.
dgn member keje, dr singapore nama dia Han
single lg tu
.
.
ni transit kt Dubai


.
.
also Dubai


Naik flight lg ke Turki pulak


Transit kt Turki plak

wt agent MMHE

dah sampai Turkmenistan

depa dok hotel ni la
di Agshabat



view dr bilik





balik keje singgah pasar
pekan kecil kat Agshabat
ada macam2 jenis kacang kat sini

ni kat tempat keje, breafing b4 start keje


time keje pun sempat lg mandi laut


release tension takut tak dapat blk raya;


byk betul entertainment kat tempat keje yer



ni dah nak blk m'sia
amik gambo dulu b4 balik



Presiden depa

hai cantik awek

di kat Turmenistan punya bazaar kot




boleh je amik gambo kedai;
siap ckp lg klu bini aku tgk ni confirm marah
memang ler saya marah
rupanya sana pengeluar cotton terbesar
kot ye pun beli la satu utk bini
hotel kat Turmenistan


pegi bertiga balik berlima




transit kat Istanbul


memandangkan transit 5 jam; sempat la depa kuar jln2 kat Istanbul




masa pegi berlima, tiba2 terpisah dgn group
balik sorangla, nasib baik tau jln balik




Blue Mosque





inside the blue mosque












ok dah kat airport semula
nak blk m'sia dah



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails