FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Sunday, January 17, 2010

Weekend Morning @ KLCC

dah lama betul tak beriadah waktu pagi ni...
sejak pindah puchong, sume aktiviti luar jadi malas..
sebab dah sonok lepak kat umah jer...
Biasanya morning weeked kami akan pegi taman tasik titiwangsa or KLCC
tapi my kiddos ni lebih suka pegi KLCC
sebab bleh mandi manda...
tp bila dorang dah start batuk and selsema, aktiviti morningni terbantutla...
bila abah cakap nak pegi KLCC bukan main sonok lg Alif ni,
Adam tak tau lg ape benda KLCC tu...
macam Alif dah ingat banyak tempat...
walaupun dah berbulan tak pegi tempat tapi dia still ingat lg..
dia tau apa ada kat tempat tu...
so, sebelum tido sibuk suruh umi cari baju mandi dia...
tp terlambat bersiap, pukul 8 baru kuar rumah...
dah panasla skit...
tengah hari baru balik, singgah tesco, tp tak jadi masuk
sebab adam tido, so drive-true McD je la...




















malam tadi bila tgk gambo Adam naik buai, Alif cakap dia tak sempat naik buai
so kena pegi lagi ni











"alif takleh naik, adam tolong"

adik tarik abang naik atas,
comel sungguh bila dorang caring camni

dah berat anak umi ni

tak larat umi

adik pula nak naik, minta abang tolong, taknak umi tolong

ok dah berjaya tarik

dah bleh mandi dah















me and hubby, time our kiddos mandi, sempatla kami bergamba berdua




ok nak balik dah






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails