FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Friday, October 31, 2014

Holiday Inn Penang Day 1 ~ Free & Easy

Alhamdulillah abah sempat balik dari Sarawak
awal sehari
kalau tidak terpaksa join others naik bas ramai2
company ada provide bas untuk staff
kami sewa 1 bas memandangkan tak ramai yang naik bas

pukul 8 pagi bertolak dari rumah
kakak yg belum mandi lagi

adik pun tak mandi lagi

pkl 12.30 baru sampai jetty
anak2 excited nak naik ferry
umi pun excited





sekejap je umi dok luar 
pastu terus masuk kereta
gayat
dah start pening tak tahan






menuju hotel

sementara tunggu bilik siap
kami lunch dulu
semua dah lapar sangat

sempat lagi

Masuk bilik Wahhhhh....
Nice Room
tak sangka pandai juga kami pilih hotel
cuma nak ke restaurant & pool jauh la sikit
kena cross jalan


happy kiddoz

macam biasa la umi
teroka dulu 

hmmm :)







Afiqah pun dah pandai excited




pantang nampak cermin

si kecik ni dengan kakaknya belum mandi lagi
pagi2 keluar rumah tak mandi

amik peluang
jenuh pujuk tak mo keluar

dah tu nak gi pool pulak

dalam lift

kakak layan je sorang2
abang dah dapat geng
main bola kat big pool


yang ni tak dapat mandi
sejuk umi takut demam



memandangkan tak mandi
ada kids room kat sebelah pool
kita lepak sini la dik oi...



ok gi kat abah jap
umi nak masuk bilik dulu
nak rehat jap sementara tunggu dinner
malamtu

Yang ni anak angkat Project Manager Hamzah
sebab ada bilik kosong
kami kasi chance dia bawa family sebab dia kan single lg

Dinner time
kami choose bbq dinner for 1st night
tapi malamtu hujan dorang tk leh buat kat outdoor
For Family Day fully sponsor by company
for the whole family

sebelah tu boss kami
Mr Yong & family
abaikan date tu yg setting error

young engineer Farid, Hanif, Badrul

engineer & site admin Ain & Emma

safety officer Audi & Family

project engineer Zack & family

Sr Project Manager Ida & family


dah siap makan nak round kat luar pula







Penat
balik hotel lepak kat lobby
budak2 ni nak main games

si kecik ni pun aktif lagi


amik peluang sat



sebelum naik bilik singgah Gim kejap
fully aktiviti utk kiddoz
layan je la





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails