FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, July 1, 2010

Alif wt tulang dinosour

Dah seminggu abah budakni
pi sarawak...
ingatkan tak jadi balik
tiba2 semalam call tak jadi ke bintulu
sebab ombak beso
.
.
bukan sonok budak2ni
memandangkan semalam keje
so, amik hubby dah pkl 4
pastu pi amik budak2
kat rumah baby sitter
bagi dorang lepak ngan abah dorang
dulu sementara tunggu
umi dorang abih keje
pastu terus ke IoI Mall Puchong
sebab hubby terlupa beli
tulang dinosour
kat KLIA
nasib baik ada
.
.
Alif ni lain sikit
tulang dinosour tu
dia tengok skali je
kat KLIA
last month
masa tu tak de la minta
baru beberapa hari
sebelum abah dorang balik
asyik dok tanya
ada tulang dinosour tak
umi pun tak perasan pasal
tulang dinosour tu
.
.
Memandangkan abah nak
tinggal kami lagi
nak ke vietnam
next week
kena la entertain kami
anak banak yg bakal
kena tinggal lg
walaupun penat
.
.
.
on way to IOI Mall, lepas amik umi kat tempat keje
.
.
.
.
test suar kt alif, sebab anak umi dah tinggi..
.
.
.
.
Si kecik ni pun nak jugak
.
.
.
.
.
.
.
umi pun nak jugak, asyik anak jer
.
.
.
.

.
.
.
walau berat sanggup bawa sendiri
.
.
.
.
.
sebelum balik makan dulu
umi tak larat dah nak masak malam ni
.
.
.
.
.


.
.
.
.
minum jer lebih, makan sikit jer
sibuk nak main jer


.
.
.
.
.
tak sempat balik rumah
dah bukak barai habis
.
.
.
.
.
.
Adam wt his action force
.
.
.
.
.
.
Alif makan lauk jer, nasi sikit jer
ayam pandan tu kureng la rasanya
.
.
.
.
.
Popia durian ni sedap sangat

.
.
.
.
.


.
.
.
.
Udang goreng dgn telur masin
sedap jugak
.
.
.
.
.

ni la tulang dinosour...
ntah apa2 ntah
klu beli baju umi kan bagus
dari beli tulang yg mahal ni
.
.
.
.
.
Adam steady jer....
tak penah wish apa2
main rembat jer
.
.
.
.
.
.
official name Jurassic Starter Set
Alif panggil tulang dinosour

.
.
.
.
.






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails