FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Monday, June 28, 2010

Family Day Part 2

Mak aihhh
dah basi citer family day ni
dok simpan lama kt posting
sebab nak upload gambo
susah ya amat
bila dah upload failed
tak baguih betul tenet kat ofis ni
kt umah plak broadband lg la
merangkak2...
.
.
.
Yang ni ada la sikit
citer on the event night
me wt 3 org lg
as team organizer
merancang sesuatu utk malam event
haritu
sebelum dorang check in
kami telah awai2 lg
simpan costume dalam bilik masing2
jadi on the event mereka wajib memakai
costume yg disediakan
termasukla all bosses..
.
.
.
happening la sikit...
dah lari dr perancangan sebenarnya...
plan asal, cuma ada telematch games shj
but our bosses suggest nak
buat lucky draw
yg bestnya sumer org dapat
di mana sumer barang kami beli bernilai
RM 200 ke atas
all electrical items
termasuk camera digital, handphone
dan paling 2 plasma tv &
1 unit air cond
all items kami pilih yg berkualiti
bukan yg paling murah
exclude the bosses la
then yg lain kami yg tambah
memandang sponsor ada banyak
door gift pun bernilai RM200++ stp org dapat
pastu ada best dress female & male
di mana stp org dpt cash money RM 800 stp sorang
.
.
.
memandangkan ini adalah 1st event
so, sumer org puas hati la...
kira berjaya jugak usaha kami
penat tau, cari barang
pegi satu ke satu tempat
pastu nak elak jam terpaksa amik
teksi berlari kat dalam mall
beli barang memang tak tengok harga dah
just amik the best quality
ye la, klu kita dapat
yg mana satu pun memang puas hati la
.
.
.
ok la tengok gambo pulak
ini je la staff yg ada
bukan ramai pun
yg ramai ahli keluarga je

.
.
.
one of the bosses
.
.
.
rakan sepejabat

.
.
.
.
ni, esok hari punya gambo
the last day before check out
berjalan2 area hotel

.
.
.
.
b'fast

.
.
.
.
.
si cilik ni makan byk skit pagi tu
.
.
.
.
.
after b'fast, terjun kolam la pulak

.
.
.
.



.
.
.
.
b4 balik amik gambo family la pulak


.
.
.
.

.
.
.
.
lunch la plak

.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
pastu terjun lg, adoiii, letih btul ngan budak kecik ni

.
.
.
.

.
.
.
.
.
takde keje sambil tunggu dorang mandi


.
.
.
.
utk fun telematch
sedih betul sumer games kalah
dapat ni jer sagu hati
.
.
.
.
yg ni pressie lebih, so i dah rembat la awai2..

.
.
.
.
lucky draw yg i dapat
takpela tak dapat plasma tv pun takpe
ini pun kira ok ler







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails