FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, May 6, 2010

SeLaMaT HaRi iBu....

utk semua ibu2 dan bakal ibu
SeLaMat HaRi iBu
sayangi lah ibu anda
sepertimana ibu anda menyangi anda
.
.
.
.
.
enjoy the pics
.
.
comelkan
.
.
.
.


.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.

.
.
.
.
dan yang ini
Mohamad Alif Mohamad Alfirdaus (3.46kg)
Anak sulung saya
di lahirkan pada 18.08.2006
secara normal
semasa melahirkan alif saya bleeding teruk sangat
selepas melahirkan Alif
high fever
bayangkan lepas Alif deliver saya terus pengsan
saya tak dibenarkan keluar labour room
selepas melahir Alif selama 1/2 hari saya
kat labour room
Alif di tempatkan di baby room
nasib baik hubby ada
dia la yang teman Alif
.


.
.
.
.
.
dan yang ini pula
Mohamad Adam Mohamad Alfirdaus (3.44kg)
dilahirkan pada 13.10.2007 (1 syawal)
secara pembedahan
kerana kedudukan adam songsang
doktor bg pilihan nak bersalin normal or pembedahan
memandang haritu dah tak larat rasanya
dengan tak cukup tido
perut pun dah kenyang sebab makan lemang banyak
jadi saya pilih caeserin la...
so Adam kuar ikut tingkap la...
tenang sgt masa Adam kuar
dia pun tak byk kerenah
mungkin pengalaman sbg ibu tu dah ada kan
tp tak leh kuar wad awal,
kena tahan sebab Adam ada G6PD
beraya la kami kat spital
selama 7 hari
.

untuk my mom

saya sangat menyangi anda
walaupun apa keadaan sekalipun


"SELAMAT HARI IBU"

3 comments:

E-na Zarina said...

Selamat Hari Ibu for u too. Comeiii putera2 tu geram nak ciummm!

kak ina kl said...

selamat hari ibu..comel tenguk baby..bilo lah nak pegang baby lagi ni..

haslina firdaus said...

Selamat hari ibu utk u all semua... k'ina klu ada rezeki lg tak kemana:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails