FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Sunday, May 2, 2010

Bila Abah depa takde...

abah depa masih belum balik lg...
ingat abah depa ada
boleh la jalan2
kesian pulak tengok 2 hero ni...
ayahsu depa pun busy manjang
so, saya decide bawa dorang pi IOI mall je la...
malah nak pi jauh...
kat situ depa ni dah biasa...
.
.
.
b'fast dulu sebelum kuar..
.
.
.
.
excitedla b'fast sebab nak kuar kan...
.
.
.
.
biasa la klu dah sampai... umi nak shopping pun tak kasi...
ditariknya umi cepat2...
nak jeling2 pun susah...
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
muka sememeh je, sebab takmo amik gambo..
.
.
.
.
.
.
alif terpaksa dok jauh ngan adam... nasib baik dia ok..
.
.
lepas naik horse, br dapat pujuk makan...
kan depan ada 2 pilihan
KFC or Kenny Rogers
mesti la depa yg menang..
nak KFC sebab ada chicky meals..
makan ni sebab ada mainan...
nasib baiklah tak buat perangai
risau gak sorang diri control 2 heroes yg aktif ni
alhamdulillah...
semuanya under control..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails