FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, February 18, 2010

Happy Chinese New Year... Angpau Mau!!!

GONG XI FA CAI

SeLaMat TaHuN BaRu CiNa
KePaDa SeMuA KaUm CiNa
SeMoGa MuRaH ReZeKi & RiNGaN2 kan tAnGan
BaGi AngPaU :)

Ceria sungguh CNY tahun ni...
apa tidak nya...
Angpau tahun ni lebih ong dari tahun lepas
tahun ni isinya sumer biru...
klu tahun lepas ada gak bagi isi merah...
bab makan takyah cakap...
lepas rayani, nak kena fikir nak lunch or dinner
kat mana plak!!
our subcon & supplier dah
start tanya nak makan kat mana..
Alhamdulillah... murah rezeki...


Memandang skrg ni masih ramai lg bercuti
So, Angpau terkumpul setakat ni

-

-

Angpau Pertama, dari our top subcon aircond,
EAC diwakilkan olen Mr. Sim
toceh toceh toceh:)
-

-

-

-

-


Angpau ke2, juga dari our subcon plumbing
Mr. Ho...
toceh toceh toceh:)
-


-
-

-
-

Angpau ke3 dari our grill supplier, Leslie
toceh toceh toceh:)

-

-

Angpau ke4 ,
dr my boss Steven
yg tak disangka2
selama aku keje sini tak penah dia bagi angpau
agaknya tahun ni, murah hati nak angpau
sebab staff dia asyik bising mintak angpau kot...
apa pun terima kasih byk
sebab bg kami bonus & angpau
tahun depan bg banyak lg...
toceh toceh toceh:)
-

-
-
-

Angpau ke5, dr my second boss Mr. Lim,
selalunya isinya warna merah, tapi tahunni
isinya hmmm.... apapun terima kasih...
toceh toceh toceh :)

-

-

-

-
Angpau ke6, dr insurance agent for the company...
harini i panggil dia dtg ofis nak discuss
pasal insurance for a few project
maybe nak ambil hati client dia kot...
so dia bg la i angpau...
apapun terima kasih...
toceh toceh toceh:)
-
-
-
-
-
hamper from our supplier & subcon, lebih banyak
dari raya puasa...

-

dan semestinya limau... kalau takde limau tak meriahla
raya.... aku dah angkut 5 kotak,
2 kotak bg baby sitter alif & adam,
1 kotak bagi baby sitter adam yg lama
2 kotak angkut balik kampung
tu pun banyak lg balance, bagi kat cleaner,

-




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails