FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, November 19, 2009

My boys lagi

Cerita 2 hari lepas, skrgni kan petang je asyik hujan je, blk keje confirmla jem kan... dgn malasnya drive blk rmh... masa on da way blk saje je call hubby tanya nak amik dia tak, then dia ckp ok... tak cakap pun kat my boys nak amik abah dorang ni... masa sampai corner kat tractors malaysia, i drive terus je, takde corner, apalagi menjeritla diorang "Yei, amik abah" hmmm seronok sgt ke... sementara dok tunggu hubby dtg, i gatal tgn dok snap gambo ngan my boys ni...

my alif and my adam






kena paksa senyum


skrgni dah tak ngelat dah amik gambo...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails