FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, November 19, 2009

Me and my boys

Cerita last saturday punya, masih keja sampai pukul 1, lepastu dah plan ngan geng ofis nak makan kenny rogers... dah abis keje, cepat2 amik my boys kat rumah baby sitter then terus pegi amcorp mall pj... time ni waktu tido my kids, so dah start hiper skit... nasib baik blh control lg... tp sebelum balik mesti kena grab apa2 la utk diorang, klu tidak mengamok la... diorang klu dah ngantuk macamni la jadinya... masuk je kete, terus zzzzzz... alif je yg tido, adam tak tido pun, dok layan mainan yg baru beli, disney car "meter" and "mcqueen"...

Dah habis makan baru nak amik gambo


Me and adam

Alif yang comot makan eskrim

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails