FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, July 23, 2009

We attending dinner

Last weeked me, alif & adam, my bro yie, adik attended the dinner, invited from my nephew Suzi.. this dinner actually nak present diorang punya project, SAJA Production wt topic "Cybermania"... congratulates dear, menang jugak malam tu... tak la sia-sia kami pegi, alif yg demam pun semangat nak attend... my dear hubby tak dapat join we all sebab keje tak siap lg, tp merangkap driver we all sebab we all tak tau pegi Royal Selangor Golf Club... Apapun we enjoy the dinner, then esok me & hubby tak pegi keje sebab demam & batuk alif dah merebak kat adam pulak, then we decide nak pegi checkup kat PPUM plak...





















No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails