FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, July 23, 2009

New Home Sweet Home

We just moving to our home sweet home.... tak la baru sgt, kira dah 2 bulan la... alhamdulillah, skrgni tak perlu menyewa lagi... tapi tuan rumah sewa kami memang sayang sangat kat kami... mana tak nya dah 3 tahun menyewa, tak ada sebarang problem, payment sentiasa awal... then nak kuar rumah tu pun kami tak amik deposit, biasala dah 3 tahun tinggal mesti tak sama rupa masa kami masuk dulu, so deposit tu untuk touch up rumah tu... dinding pun ada berconteng sikit...





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails