FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, July 30, 2009

Menu buka pose

Semalam pose ganti, org lain dah lama habis ganti aku baru je nak start pose, tu la asyik tangguh je... klu dulu rumah dekat ngan ofis, bulan pose lunch time blk rumah prepare lauk nak masak buka pose, skrgni dok jauh mana bleh buat camtu dah :(

Petang semalam, balik keje kelam kabut pick up my little hero adam & alif, then blk rumah dah sampai lewat, dlm 6.30 baru sampai rumah... masak nasi dulu, pastu dok pikir nak buat lauk ape.... buat kari udangla, tp aku ni memang fail msk kari, tp terai je la... dah nak buka pose ni, sbelum masak menu buka pose dulu then baru masak lauk pulak... so, semalam buka pose makan simple western steak, salad buah, and banana float eiskrim... tang banana float adam & alif sampai 3 kali tambah... alif suka makan pisang eiskrim adik dia yg makan...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails