FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Sunday, November 16, 2014

Holiday Inn Penang Day 2 ~ Penang Escape

Comel umi ni
awal subuh dah bangun
merayap dalam bilik sorang2
abah dgn abang2 gi solat subuh kat masjid area hotel
balik masjid abang2 lepak kat gim
takmo naik dah
umi panggil naik tukar baru la naik
pastu turun balik
tinggal kakak sorang yg belum bangun lg

kakak muka baru bangun
tu pun umi kejut

breakfast dulu
sebelum bertolak ke escape




kalau dah hantu telur
makan telur je pun takpe




dengan Ain

kami naik bas, abah follow dengan kereta


breafing dulu
abah tak dapat join, sebab nak layan abang2 main
umi kena handle si gigirls comel tu


kalau camni memang takla umi join
tengok je la




sampai2 je Afiqah dah mengamuk nak tido
nasib ada pondok ni
bleh la dok sini kejap
sambil tengok abang2 main
kakak layan congkak je la
mula2 takut nak main



kat kawasan ni ada ayam itik
semua jinak





dah lama kat sini 
barula kakak nak cuba ni

abah guide





she flying
tak tangis pun


kakak berjaya buat 2 round




abang alif & adam 
ntah berapa banyak round daa





lepak kat baby room sementara tunggu lunch siap
then kami balik dulu sebab dah penat sangat



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails