FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, April 13, 2011

Last Day @ Langkawi

Memandangkan dah last day kat Langkawi
haritu kami tak pegi mana2
nak lepak puas2 kat Datai 
bukan senang dapat peluang duduk villa beso
tapi villa ni penat sikit
bilik kami kat bawah, rest room kat atas
kena kuar bilik naik atas
dapur pun kat atas kat sebelah rest room
pool kat bawah bilik kami
tp yg syok umi tak perlu bawa balik baju kotor
pakai terus cuci, siap ada dryer
terus kering



pagi2 lg kami dah bangun b'fast dulu 
makan coco crunch ngan susu je dan roti bakar  

kami nak turun beach kat situ la
kena naik keta ler jalan kaki penat gak
beach ni hanya utk penghuni Datai dan Andaman sahaja
sunyi sepi org pun takde
ada mat saleh 2-3 org dok jogging tepi pantai

byk betul anak ketam

tu la villa kami dok

jambatan ke gulai house



pastu misi mandi laut pulak





umi tak larat dah

balik rehat la pulak
sementara tunggu abah masak maggi cup
kain baju tengah cuci


abah pun nak rest jugak, siap tertido lg
pastu bangun lunch nasi ayam

terjun pool lg 
kalini anak umi dah berani mandi kat tengah2




rehat kat bilik la pulak
sambil makan biskut
ingatkan dorang ni nak tido rupanya tidak


sebelum balik, sesi bergambar seisi keluarga pulak
belakang kami tu bilik makan dan bilik tv



sebelum kuar, sempat lg tu

sepanjang jalan penuh dengan luntong kat tepi jalan

dalam ni anak2 umi dah flet
seharian tak tido
nasib baik adam je tido
alif dah tido kejap dalam keta on da way ke airport
klu 2 org tido jenuh abah nak usung 2 org ni

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails