FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Thursday, April 22, 2010

Nite @ I-City

Dah lama nak ke tempat ni
tapi tak tau kat mana
hari tu godek facebook member
baru dapat tau
rupanya kat shah alam
cantik...
especially waktu malam...
penuh dengan warna warni
adam & alif suka sangat
sampai tak sempat nak snap gambo dorang
kejap lari sana sini
excited sangat...
.
.
buat masani belum ada bayaran masuk lg
dengar citer lepas ni akan dikenakan charge masuk
tp skarangni just ada kawalan je la...
.
.
tapi malamtu tak sempat amik gambo banyak
sebab bateri camera dah kong
amik 2-3 keping dah habis
tu la tak cek dulu
tapi kami pegi pun dah lewat malam
dalam pkl 10 lebih dah
.
.
ni la hasil tak seberapa yg dapat di snap
.
.
.

.
.


.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.


tengokla nak panjat pokok plak..
.
.
.
.

sonok lari sana sini
.
.
.
.
.

.
.
.
.

semua nak touch tp tak bleh touch
.
.
.
.

.
.
.
.






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails