FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, March 31, 2010

Alif & Adam Kembali

anak2 umi dah kembali...
aktiviti hujung minggu... ada jer plan dorang ni...
yg ni dorang request nak naik train...
so abah bawa kitorang ke times square,
amik tiket monorail pegi-balik...
takde keje, semata2 nak naik train...
pastu masuk times square...
sampai kat ice age experience terus nak masuk...
Alif skrgni dah suka sgt kat dinosour...
apa jenis cerita pasal dinosour sumer dia tengok...
dah tau stp rabu chanel discovery mesti ada dinosour...
hubby mungkin akan berangkat ke france...
tp tak tau bila.. tgh standby la ni...
so, stp masa terluang digunakan sepenuhnya dgn family...
tp bila dah elok keje kt sini...
ada 2 offer keje utk hubby...
tiba2 kami jadi pening...
tu la rezeki, tp tak tau la dia nak terima ke tak...
terserah pada tuan punya badan....
-










nak sgt amik gambo ngan dinosour tp takut...
siap cakap "umi cepatla, nanti dinocor makan alif"
-

pastu bila dah masuk dalam ni... menangis pulak
takut.... volume kuat sangat.... tak sesuai utk budak kecik...
takut.... tp takde apa pun kat dalam tu... biasa je...
-


then ke amcorp mall beli DVD dinosour...
and lunch at uncle chili's
-



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
minggu seterusnya, kami ke IKEA....
sebab umi teringin nak makan meatball kat footcourt IKEA tu...
-


tengok la adam ngan alif ni... tengah kusyuk nyanyi...
-


dah sampai tunggu abah jap
-






umi & alif
-




akhirnya, dapat jugak merembat toys....











No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails