FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Friday, December 12, 2014

Ayah Su Nikah @ 25.10.2014


Lepas check-out hotel & breakfast
kami terus bertolak balik kelantan pula
malamtu ayahsu nikah
tak sempat nak join telematch games
tengahari singgah mandi, makan kat rumah maktok
petang baru sampai rumah tokma
pkl 6 dorang dah sibuk nak gi rumah abg li kat KB
nak kumpul kat situ
lepas magrib gerak gi rumah pengantin perempuan
tapi kami tak larat, rehat kat rumah tokma
lepas magrib baru keluar rumah





dorang kat rumah abang li



 
dah sampai rumah pengantin

sanak saudara belah tokma & arwah tok abah

dengan pengantin, tengah berdebar tu




Alhamdulillah dengan skali lafaz je
sah jadi suami orang
tahniah ayah su





batal air sembahyang

mas kahwin




sepupu


berbiras sudah

sepupu, kak nurul








men in da family






1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails