FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Tuesday, March 20, 2012

Bermalam di Golden Palm Tree-Part 2

lambatnya umi nak update story yg dah basi 
tak sempat 
balik je dari dari bercuti esoknya Afeefah  & abah demam chicken pox
2 minggu terperuk kat rumah
kesian darling umi 2 org ni
.
.
.
.
.
ok sambung blk story mlmtu
umi & anak2 memang dah lena time tu
abah, ayah ngah & ayah su je
masih tak tido lg
sibuk dgn aktiviti malam depa






 akhirnya berbaloi2





dan 
hari pun semakin cerah
kami yg lena tido malamtu sumer dah bangun
kecuali depa yg baru tido awal subuh


awai2 lagi abah, umi, alif, adam & afeefah
turun b'fast
pastu alif n adam dah sibok nak mandi pool


k'suzi br bangun tido
turun lambat sikit


ayahsu ngan auntie2 pun lambat jugak

adam dah siap mandi pun
sejuk
tak bleh mandi lama2
dah b'fast balik bilik la dulu
nak siap2 nak pegi beach konon
last2 sumer membuta



bangun dah tengah hari 
perut pun lapor balik
pegi lunch dulu

umi makan laksa
depa sumer makan nasi ayam
si comel ni dah start meragam 
nak demam




alif dah siap2 nak main pasir
umi, abah & afeefah je tak ikut
panas sgt 
lagi pun afeefah dah ngantuk 











bakal auntie2



nelayan tegar
huhu



dah habis main pasir 
blk resort mandi
tukar baju
umi nak masuk spa dulu 
sebelum balik








spa counter
time ni umi dah masuk dulu

kak suzi tgh tunggu turn

auntie & uncle 
tgh menunggu

abah amik turn jaga anak2 :)




sebelum kami singgah dinner dulu


lambat jugak menunggu lauk pauk siap 
walaupun dah booked awal2
nasib baik la kami tak lapar sgt
klu tak mau kebulur jugak
habis makan terus balik rumah

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails