FirDauS FaMiLy

FirDauS FaMiLy

Wednesday, December 7, 2011

Weekend Kami

umi dah dah tak tau nak masak apa
menu paling simple dan senang
nasi ayam je la
anak2 pun suka
Alif makan paling banyak
suka sgt agaknya
berkali2 puji umi
nanti umi buat lagi k
bila abah makan dia pun nak makan lagi


lepas makan 
abah ajak tengok Pak Ngah
kat spital
admit sebab salah makan ubat
habis 70% kulit burn
macam kena api camtu
minggu lepas abah dah pegi
tapi umi tak ikut
jadi haritu abah bawa kami pegi 
umi tengok dah ok sikit
pastu kami ke Sunway Pyramid
hujan punya la lebat time tu
nak masuk parking punya beratur panjang
tp umi ada tempat parking rahsia
 bila suruh abah masuk ikut situ 
abah dah cuak, bleh masuk ke ni....
sebab kat situ nampak mcm 1 way shj
tp sebenarnya 2 way
bila masuk tgk banyak kosong 
siap bleh pilih nak parking kat mana....
abah bawa 2 hero umi main games kat ice skating 
to stroller tak leh turun takde lift turun
so umi tunggu kat atas 
jalan2 dgn Afeefah je la
pastu makan kat dunkin donats sambil tunggu dorang habis
nak bf Afeefah senang skit
.
.
.
.
dah habis sambung pulak games kat atas ni
so, harini entertain dorang je la
abah suruh umi survey phone baru
tp malas la umi nak survey sorang2 lg pun 
umi tak pandai nak selidik pasal gadget ni




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails